a {color: inherit;}

Info

Materialer - Monofilament

En paryk med mono betyder, at den øverste del af parykken består af et gennemsigtigt net, hvori hårene er knyttet. Det giver et helt naturligt look, idet der ser ud som om, at håret vokser op af hovedbunden.

I en paryk uden mono kan hårene være syet på rækker af stof-trenser eller håndknyttet i et net (Comfort).

Deluxe er betegnelsen for en parykbund med mono i toppen og et håndknyttet net i nakken.

Lace front er et ultra fint tyldnet, som det forreste af pandehåret knyttes i, så hårgrænsen fremstår fuldstændig naturlig.

Futura er navnet på et specielt parykfiber, som kan tåle varme. Parykker med Futura fiber kan derfor styles med føntørrer, krølle- og glatjern.  

vaskeanvisning

Syntetisk paryk

vaskeanvisning

Paryk i ægte hår

Prisen på en paryk afhænger af materialer, design og kvalitet.

Farvning af parykker

Farvning af syntetisk fiber hår:

Tager ikke imod farve og det frarådes derfor at forsøge nogen form for farveændring af syntetiske parykker.

Paryk af ægte hår:

Kan i princippet godt tage imod farve, men i praksis kan det ikke altid lade sig gøre. Det skyldes primært, at det ægte hår man bruger er sort hår, som afbleges og indfarves i den ønskede farve. Samtidig kan det være svært at undgå beskadigelse af parykbunden under farvning, hvorfor vi råder til at overlade eventuel farvning til frisøren.

Holdbarhed og daglig pleje

Hvis du sover med paryk på, kan det være en fordel at købe en ekstra paryk til brug om natten, så din anden paryk holder sig pæn længere. Som et alternativ har vi tørklæder i den blødeste bomuld. Alle modeller er foret for minimal gene og maksimal velvære. Tørklæderne er specialdesignede, så der ikke er sømme, der kan irritere en sart hovedbund. De er især gode natten over.

Der findes conditioner spray til både fiber og ægte hår og ved jævnligt brug forlænges parykkens levetid betydeligt. Brug conditioner spray før du børster din tørre, nyvaskede paryk samt efter behov, for at forebygge slitage og udtørring.

Lace front er et ultra fint tyl net, som det forreste af pandehåret knyttes i, så hårgrænsen fremstår fuldstændig naturlig. En paryks holdbarhed afhænger dels af hvilken type paryk, at der er tale om og dels af hvordan og hvor meget den bruges. De fleste parykker holder sig pæne i ca. 8-10 måneder ved god pleje.